Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg se, hvad der sker i Kulturkvarteret?
Der sker meget i Københavns Kulturkvarter! Hvert år finder mere end 1000 arrangementer og aktiviteter sted.
Følg med i programmet her eller på brugbyen.nu.

Hvor kan jeg parkere i Kulturkvarteret?
Kulturkvarteret opleves bedst på cykel eller gåben, men du kan sagtens tage bilen ind til kvarteret. Der findes offentlige parkeringspladser omkring Slotsholmsgade og Frederiksholms Kanal, men da omfanget er begrænset, henviser vi til BLOX parkering, der med sine 350 parkeringspladser giver sikker parkering og nem adgang til hele Københavns Kulturkvarter.

Hvor kan jeg opbevare min bagage i Kulturkvarteret?
Der findes afskillige butikker i Københavns Kulturkvarter, som tilbyder bagageopbevaring. For at finde et opbevaringssted, som passer til netop dine behov, henviser vi til Luggage Hero.

Hvor finder jeg toiletter i Kulturkvarteret?
Du kan finde toiletter på alle Kulturkvarterets besøgssteder, men leder du efter et offentligt toilet, kan du enten besøge Den Sorte Diamant eller toiletfaciliteterne ved Christiansborg Slotsplads, metrostationen Gammel Strand eller Nikolaj Plads (obs kun pissoir her). Se kortet nedenfor for nærmere detaljer.

Hvor finder jeg mad og drikke i Kulturkvarter?
Der er mange muligheder for at finde mad og drikke af høj kvalitet i Københavns Kulturkvarter. Flere af Kulturkvarterets institutioner har egne caféer, der byder på lækre forfriskelser i skønne omgivelser: