DANSK ARKITEKTUR CENTER

Dansk Arkitektur Center (DAC) er mødestedet for arkitektur, design og bykultur i Danmark – i hjertet af København. DAC bor i BLOX; en ikonisk bygning designet som en by i sig selv af den verdenskendte hollandske arkitekt Rem Koolhaas. Her inviterer DAC børn og voksne, lokale og turister, arkitekturnørder og nysgerrige nybegyndere til at opleve nye perspektiver på arkitekturen og dens evne til at skabe bedre leveforhold for de mange.

DAC brænder for at engagere endnu flere mennesker i arkitekturens verden. Hvor endnu flere lægger mærke til arkitekturen i deres omgivelser, føler glæden ved godt design, og får lyst til at diskutere det over middagsbordene. DAC er for børn og voksne, lokale og turister, arkitekturnørder og nysgerrige nybegyndere. Alle, der elsker bæredygtige byer med højt til loftet og plads til mangfoldighed. Gennem udstillinger, ture, events, læring og netværk skaber DAC rum til inspiration, nydelse og fordybelse.

Slut turen i udstillingerne af med en lækker frokost i deres café. Eller tag en kaffepause i solen på en af deres tre tagterrasser med storslået udsigt over Københavns havnefront og byens spir. I DAC’s designshop finder du et særligt udvalgt sortiment af livsstilsprodukter inden for førende og upcoming designbrands. Og så er de udendørs legepladser i BLOX et perfekt kreativt spot for alle de små besøgende.

Adresse
Bryghuspladsen 10
1473 København K

Se mere på DAC’s hjemmeside