KØBENHAVNS MUSEUM

Københavns Museum fortæller historien om Danmarks hovedstad i medrivende udstillinger. Museet ønsker at skabe nysgerrighed, videbegærlighed og diskussionslyst omkring hovedstaden.

Hvorfor ligger Østerbro mod nord? Hvorfor har byen så få huse fra middelalderen? Hvis Absalon ikke grundlagde byen, hvornår opstod den så?Få svar på dette og bliv klogere på hovedstadens historie: Fra de første istidsjægere og de første spor af byen i vikingetiden, over pest, brande og bombardementer til nutidens Christiania. Og intet bymuseum uden en bymodel: Et absolut highlight er den nye store, interaktive model af byen med panorama.

Et besøg på Københavns Museum er som en vandring gennem byen og historien fra de første spor af mennesker frem til i dag. Udstillingen er bygget op over 14 nedslag i byen; kendte pladser og markante bygninger med betydning for byens historie. Hør bl.a. om det tidligste København tilbage i vikingetiden, om middelalderens omfattende fæstningsbyggeri og Rådhuspladsen som hjertet af metropolen omkring år 1900.

Adresse
Stormgade 18
1555 København V

Læs mere på Københavns Museums hjemmeside