BLOX

BLOX er Københavns nyeste kulturdestination, der med sin placering på havnefronten er en markant tilføjelse til Kulturkvarteret. Bygningen er designet af OMA, en af verdens førende tegnestuer, som deres første projekt i Danmark og opført og finansieret af den filantropiske forening Realdania.

BLOX er tænkt som en by i byen, hvor du finder både kultur, mad, motionsmuligheder mm. – derfor er der både arbejdspladser og boliger i bygningen.

BLOX rummer også Dansk Arkitektur Center, der stiller skarpt på dansk og international arkitektur i skiftende udstillinger, der henvender sig til alle, der er nysgerrige på arkitekturens mange facetter. Du finder også BLOX Eats, der er et unikt madkoncept, hvor både køkkenet og rummet skifter hver gang, du kommer forbi. Fitness.dk har også til huse i BLOX, og her får du byens flotteste udsigt samt træningsfaciliteter i verdensklasse. Slutteligt sender BLOX Parkering din bil sikkert under jorden i Københavns mest moderne, fuldautomatiske parkeringsanlæg – lige ved Christians Brygge.

Udendørsområdet omkring BLOX er også et besøg værd. Her finder du Brygshuspladsen, hvor du kan nyde en kop kaffe, mens du skuer ud over Kulturkvarteret og danmarkshistorien. Børn og barnlige sjæle kan også folde sig ud på legepladsen. De nye promenader bringer dig helt tæt på vandet, og du kan også tage et dyp i kanalen ved havnebadet.

Adresse
Bryghuspladsen 10
1473 København K

Se mere på BLOXs hjemmeside